0546 - 56 12 05

Brugconstructies

Stalen brugconstructies zijn één van de specialiteiten van Wichers Metaal. Alle activiteiten tijdens de bruggenbouw kunt u onderbrengen bij Wichers Metaal: van het leveren van alleen de getoogde stalen liggers tot aan het compleet engineeren, produceren en monteren van brugconstructies. Door onze eigen engineering kunnen wij u altijd goed adviseren en ondersteunen. Onze praktische medewerkers ontwerpen, berekenen en tekenen diverse soorten stalen brugconstructies. Hierbij wordt voldaan aan het CE keurmerk en de Eurocode. In onze productiehal wordt de brugconstructie geproduceerd. Deze metalen constructie kan vervolgens door onze eigen montageploeg geplaatst worden.

Soorten bruggen

bouwen, leveren en plaatsen

  • Voetgangers- en fietsbruggen
  • Verkeersbruggen

Voordelen bruggen van staal

Voor het realiseren van een brug is het werken met staal erg geschikt.

Snelle levertijd

Er is een snelle levertijd, de gemiddelde levertijd is 4 tot 6 weken.

Lange levensduur

Een stalen brug gaat lang mee. Afhankelijk van de toepassing en de conservering gaat een stalen brug 20 tot 50 jaar mee.

Goede constructie

De brug door zit door gebruik van staal constructief goed in elkaar, er zijn daardoor grote overspanningen mogelijk

Grote overspanningen

Zelf leveren wij getoogde liggers tot 30 meter, langere liggers kunnen wij op aanvraag leveren.

Afnemers brugconstructies

Door de jaren heen heeft Wichers Metaal voor verschillende bruggenbouwprojecten aan diverse afnemers kunnen leveren. Zo werken wij voor: bouwbedrijven, aannemers, architectenbureaus, gemeentes en andere overheidsinstanties.

Productielocatie van de brugconstructies

De productie van uw brug vindt plaats in één van onze twee productiehallen. Ons ervaren personeel werkt hier op een veilige wijze met een modern machinepark aan alle staalconstructies. De productiehallen voldoen aan de wensen op het gebied van efficiëntie, ergonomisch werken en het milieu. Op deze punten blijven we moderniseren.

Stalen brugconstructie in bedrijfshal Wichers Metaal

Na de productie wordt de stalen brug in onderdelen geladen op een vrachtauto en ter plaatse gemonteerd, of indien mogelijk voor gemonteerd getransporteerd.

 

Wilt u weten wat Wichers Metaal voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak om uw persoonlijke behoeftes te bespreken
Neem contact op Vraag offerte aan Of bel met 0546 - 568160