0546 - 56 12 05

Halveren staalprofielen

Maakt uw bouwproces het noodzakelijk om een staalprofiel te halveren of te ontflenzen? Met ons moderne machinepark halveren of ontflenzen wij staalprofielen tot wel 21 meter. Mede door onze vakmensen gebeurt dit snel en zeer nauwkeurig.

Naast halveren kunnen wij uw staalprofiel ook togen en richten of zagen en boren. Ook leveren wij u complete staalconstructies.

Samenstellen stalen delen

Naast het halveren kunnen we ook diverse stalen onderdelen voor u samenstellen. Door onze expertise en ruime productiehallen zijn wij sterk in het samenstellen en aflassen van grotere, complexere staalconstructie onderdelen. Het samenstellen van diverse staalconstructie onderdelen gebeurt doormiddel van hechtlassen. Hierbij wordt de lastechniek MAG gebruikt of in specialistische gevallen elektrode.

Branches

Onze branches

  • Industriële bedrijfshallen
  • Stallenbouw en loodsen
  • Winkelpanden
  • Scholen en kantoren
  • Sporthallen
  • Supermarkten

Halveren en ontflenzen proces

Op afspraak kunt u uw HE-profiel, IPE-profiel en UNP-profiel afgeven bij ons op locatie. Vervolgens beginnen wij met het halveren en/of ontflezen van het profiel met behulp van een autogeen snijbrander. Afhankelijk van het aantal profielen kunt u de profielen daarna gelijk weer meenemen zodat u verder kunt met uw bouwproject.

Wilt u weten wat Wichers Metaal voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak om uw persoonlijke behoeftes te bespreken
Neem contact op Vraag offerte aan Of bel met 0546 - 568160